top of page

Be part of the solution

Together we can make the difference

CE ESTE HOPE TOUR?

Turul Hope se bazeaza pe ideea ca impreuna suntem mai puternici, iar fiecare om care se implica chiar si putin poate sa aibe un impact imens asupra bunastarii animalelor. Nu conteaza profesia sau aptitudinile, oricine poate sa gaseasca un mod de a ajuta.

Schimbarea poate avea loc doar daca reusim sa ne adresam tuturor aspectelor bunastarii animalelor.

Turul Hope isi propune sa includa:

P1045521.JPG
AJUTOR LA FATA LOCULUI

Romania inca mai are multe regiuni unde se ajunge cu dificultate, cum ar fi zona muntilor (Carpati) si satele izolate. Aceste locuri, de multe ori nu au acces la asistenta veterinara sau sunt la o distanta foarte mare, iar conditiile in care acesti oameni traiesc, alaturi de animalele lor, pot fi destul de dificile. 

 

Din acest motiv este si mai important sa ajutam zonele respective, chiar daca nu este usor de ajuns, facand munca si mai dificila. De asemenea, in aceste zone izolate bolile si traumatismele au un impact mult mai mare asupra oamenilor, deoarece ei depind de bunastarea lor.

P1033574.JPG
EDUCATIA

De ce este educatia atat de importanta?

 

Doar in momentul in care oamenii primesc informatii se poate schimba in bine viata animalelor lor si a familiei, astfel ei pot face o alegere mai buna.

 

Informatiile si experientele se transmit din generatie in generatie ajungand sa faca parte din viata satenilor si tot asa se poate produce si o schimbare.

 Pentru a putea sa le explicam despre bolile, suprapopulatia si lipsa ingrijirilor medicale si cum pot ajuta in prevenirea acestora organizam zile de educatie pentru copii, adolescenti si adulti in Romania

P1055964.JPG
PREVENTIA

Solutionarea problemelor in momentul in care se intampla este importanta, dar in prezent nu este suficient. In fiecare zi se nasc alti catei si pisici care vor ramane pe strada, iar lucrurile nu se vor schimba pentru ca pur si simplu nu exista destule case pentru toti.

Bolile cauzeaza foarte multa suferinta si consuma o cantitate mare de energie si resurse.

Proiectul HOPE TOUR realizeaza castrari, vaccinari preventive si tratamente deparazitare pentru a reduce suferinta venita odata cu bolile si  nasterile nedorite.

P1044879.JPG
P1033104.JPG
P1033075.JPG
COLABORAREA

 

Sunt o multime de animale care au nevoie de ajutor in Romania si lucrand impreuna putem realiza mult mai multe cu limite financiare restranse. Echipa Hope lucreaza cu o varietate de veterinari si grupuri pentru a se asigura ca ajutorul ajunge acolo unde este nevoie si este realizat in cel mai eficient mod. Clinicile veterinare Family Vet si Center of Hope ne permit sa folosim resursele lor astfel ajutand cazurile dificile prin diverse operatii, ecografii si analize de baza in locuri izolate, astfel oferind mai mult celor care au nevoie.

 

Colaborarea este cheia pentru a realiza lucruri care alftel ar fi de neatins. Din acest motiv, nu ne sfiim sa cerem ajutorul oamenilor sa isi foloseasca diferitele abilitati in a ne ajuta. De la ajutorul oficialitatilor in a ne permite sa parcam ambulanta intr-un loc public sau a medicilor de animale de renta de a veni in sprijinul celor de animale mici in cat mai multe zone izolate, imbunatatind astfel bunastarea animalelor, pana la educatia in satele cele mai mici si in cea a oraselor cele mai mari. Abordarea  animalelor de companie cat si a celor de renta din punct de vedere al bunastarii lor este ca un sistem pe mai multe nivele care a lipsit din Romania pana in acest moment.

 

NEXT TOUR

Hope Tour 2019

Bucuresti, Ramnicu Sarat, Craiova, Ranca, Transalpina, Sighishoara, Apold, Transfargarasan, Stroiesti , Craiova

Ajută-ne să ajutăm pe cei neajutorați

Împreună putem face acest lucru

bottom of page